Freek Vonk Live

Eenmaal per jaar geeft Freek meerdere shows in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall, Amsterdam) onder de titel “Freek Vonk Live”. In de show vertelt Freek in een spectaculair decor over de avonturen die hij het afgelopen jaar over de hele wereld heeft beleefd, en alle bijzondere dieren die hij tijdens zijn reizen is tegengekomen. De verhalen worden ondersteund door de meest bijzondere video’s. De familievoorstellingen, voor alle leeftijden, bevatten zowel spannende als leerzame momenten. Daarnaast beantwoord Freek natuurlijk vragen uit het publiek. Inmiddels heeft Freek bijna 50 shows in AFAS Live op zijn naam staan en hebben meer dan 250.000 mensen zijn show  bezocht. Zien we je daar?!
 
  • Freeks Wilde Wereld Live (2014 – 3 shows),
  • Freeks Wilde Avonturen (2015 – 6 shows),
  • Freek Vonk Live: van Dino tot Dolfijn (2016 – 8 shows),
  • Freek Vonk Live: Op Wereldreis (2017 – 8 shows)
  • Freek Vonk Live: In het Hol van de Leeuw (2018 – 10 shows)
  • Freek Vonk Live: Dwars door de Wildernis (2019 – 10 shows)
  • Freek Vonk Live: Rovers in de Rimboe (kerstvakantie 2022)

Wild van Freek

Al ruim 5 jaar heeft Freek zijn eigen tijdschrift, ‘Wild van Freek’, een vier-wekelijkse uitgave voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog de kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek.

Chief scout

Prof. dr. Freek Vonk is vanaf september 2021 de nieuwe Chief scout van Scouting Nederland. Scouting staat voor avontuur in de natuur, waarbij kinderen en jongeren hun leiderschapskwaliteiten ontwikkelen en zelfvertrouwen opdoen. Zo draagt Scouting actief bij aan de ontwikkeling van jeugd in Nederland. Freek Vonk kan als Chief scout als geen ander iedere Nederlander inspireren om op avontuur te gaan in de natuur en zijn of haar grenzen te verleggen. De Chief scout is het gezicht van Scouting, de belangrijkste ambassadeur die kinderen en jongeren, zowel scouts als niet-scouts, inspireert om hun grenzen te verleggen en uitdagende avonturen te beleven.

Stichting No Wildlife Crime

No Wildlife Crime is een initiatief van Freek. NWC verleent financiële steun aan projecten die als doel hebben om wildlife crime te stoppen. Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, maar wij kunnen dat wél. Wereldwijd zijn er veel bevlogen mensen die alles doen wat ze kunnen om bedreigde wilde dieren te beschermen tegen stroperij. Stichting NWC gaat deze mensen ondersteunen en zo mee strijden tegen de stropers. Doe je mee?

Wilder van Freek

We weten al lang dat veel ouders meelezen in het jeugdtijdschrift Wild van Freek van Freek Vonk. Want stiekem is ie veel leuker dan de saaie natuurbladen voor grote mensen. Voor al die nieuwsgierige volwassenen is er deze eenmalige unieke special.

In Wilder van Freek neemt bioloog Prof. dr. Freek Vonk nieuwsgierige volwassenen mee in de spraakmakende wereld van lust en liefde. Van daten tot spannende standjes en treuren om een ex: doen dieren dat ook? Naast Freek Vonk zelf, komen ook bekende columnisten als Bobbi Eden, Sergio Vyent en Özcan Akyol aan het woord. Wilder van Freek zit vol humor, herkenning en verwondering. En je steekt er ook nog wat van op

FreekTV

Onderdeel van Studio Freek TV, is Freek zijn eigen YouTube kanaal ‘FreekTV’. Volg hier de avonturen van Freek en abonneer je als je echt niks wilt missen. Iedere woensdag om 14:00 uur komt hier een nieuwe ‘Freeks 5’ online met de leukste dierenweetjes. Maar ook vind je op FreekTV de lessen van ‘Meester Freek’, ‘Freeks Wild Virals’, de vlogs van Freek en een kijkje achter de schermen bij de live shows Freek Vonk Live.

youtube

Klik hier voor het lesmateriaal van Meester Freek!