Wilder van Freek

We weten al lang dat veel ouders meelezen in het jeugdtijdschrift Wild van Freek van Freek Vonk. Want stiekem is ie veel leuker dan de saaie natuurbladen voor grote mensen. Voor al die nieuwsgierige volwassenen is er deze eenmalige unieke special.

In Wilder van Freek neemt bioloog prof. dr. Freek Vonk nieuwsgierige volwassenen mee in de spraakmakende wereld van lust en liefde. Van daten tot spannende standjes en treuren om een ex: doen dieren dat ook? Naast Freek Vonk zelf, komen ook bekende columnisten als Bobbi Eden, Sergio Vyent en Özcan Akyol aan het woord. Wilder van Freek zit vol humor, herkenning en verwondering. En je steekt er ook nog wat van op

Freek Vonk Live

Eenmaal per jaar geeft Freek meerdere shows in AFAS Live (voorheen Heineken Music Hall, Amsterdam) onder de titel “Freek Vonk Live”:

  • Freeks Wilde Wereld Live (2014 – 3 shows),
  • Freeks Wilde Avonturen (2015 – 6 shows),
  • Freek Vonk Live: van Dino tot Dolfijn (2016 – 8 shows),
  • Freek Vonk Live: Op Wereldreis (2017 – 8 shows)
  • Freek Vonk Live on Tour (voorjaar 2018 – 36 shows in theaters door heel Nederland)
  • Freek Vonk Live: In het Hol van de Leeuw (2018 – 10 shows)
  • Freek Vonk Live: Dwars door de Wildernis (2019 – 10 shows)
  • Freek Vonk Live: Rovers in de Rimboe (2021 – nu in de verkoop)
  • Freek Vonk Live on Tour (voorjaar 2022 –  35 shows in theaters door heel Nederland)

Inmiddels heeft Freek meer dan 25 shows op zijn naam staan en zijn de 100.000 bezoekers ruim gepasseerd.

Wild van Freek

Freek heeft zijn eigen tijdschrift, ‘Wild van Freek’, een vier-wekelijkse uitgave voor alle jongens en meiden die gek zijn op wilde dieren en Freek Vonk. In het tijdschrift neemt Nederlands bekendste bioloog de kinderen mee op avontuur. Ze liften mee in zijn rugzak naar onbereikbare plekken en staan oog in oog met de wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt. Het magazine geeft een uniek kijkje in het leven van Freek.

Stichting No Wildlife Crime

No Wildlife Crime is een initiatief van Freek. NWC verleent financiële steun aan projecten die als doel hebben om wildlife crime te stoppen. Dieren kunnen niet voor zichzelf opkomen, maar wij kunnen dat wél. Wereldwijd zijn er veel bevlogen mensen die alles doen wat ze kunnen om bedreigde wilde dieren te beschermen tegen stroperij. Stichting NWC gaat deze mensen ondersteunen en zo mee strijden tegen de stropers. Doe je mee?

FreekTV

Onderdeel van Studio Freek TV, is Freek zijn eigen YouTube kanaal ‘FreekTV’. Volg hier de avonturen van Freek en abonneer je als je echt niks wilt missen. Iedere woensdag om 14:00 uur komt hier een nieuwe ‘Freeks 5’ online met de leukste dierenweetjes. Maar ook vind je op FreekTV de lessen van ‘Meester Freek’, ‘Freeks Wild Virals’, de vlogs van Freek en een kijkje achter de schermen bij de live shows Freek Vonk Live.

youtube

Klik hier voor het lesmateriaal van Meester Freek!